Araştırma Dekanlığımız bünyesinde, 20.11.2023 tarihinde, Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesinin ev sahipliğinde “Etkileşimli Kahve Günü İnterdisipliner Çalışmalar Tek Çatı Altında-2” konulu etkinlik düzenlendi.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR, Rektör Yardımcılarımız ve Ankara Üniversiteli akademisyenlerimiz katılım gösterdi.

Etkinlik, Araştırma Dekanımız Prof. Dr. Kaan ORHAN’ın “Ankara Üniversitesinde İnterdisipliner Çalışmanın Önemi“ hakkındaki konmuşmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR’ın interdisipliner ve multidipliner çalışmaların önemi ve Ankara Üniversitesi olarak gelecek hedeflerine yönelik açılış konuşmasıyla başladı. Etkinlik Ankara Üniversiteli akademisyenlerin proje ve çalışma sunumları ile devam etti.