Web of Science’da indekslenen dergilerin 2023 yılı Impact Factor oranları yayınlandı.

Engineering Science and Technology-An International Journal-JESTECH dergisi 5.1 oranıyla en yüksek Impact Factor oranına sahip Türk dergisi oldu. Türkiye adresli 259 dergiden 83’ünün Impact Factor oranı bir önceki seneye göre yükseldi, 102 dergide ise düşüş yaşandı.

Ankara Üniversitesi’nin yayınladığı 7 dergi listede yerini aldı.

Communications Faculty of Sciences University of Ankara-Series A1 Mathematics and Statistics Q2 kategorisinde, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi ve Journal of Agricultural Sciences/Tarım Bilimleri Dergisi Q3 kategorisinde, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Özel Eğitim Dergisi, ILEF Dergisi, Ankara Avrupa Çalışmaları Dergisi Q4 kategorisinde indekslenen dergilerimiz oldu.

Çalışmalarda emeği geçen tüm akademisyenlerimizi tebrik ederiz.

Ankara Üniversitesi Tarafından Yayınlanan Dergilerin Tarandığı İndeksler (2023 Yılı) için tıklayınız.

Türkiye adresli dergilerin 2023 yılı Impact Factor oranları için tıklayınız.