Ankara Üniversitesi mensubu 10 akademisyenimiz ScholarGPS, “2024 yılı En Yüksek Sıralı Bilim İnsanları” listesinde yerini aldı.

Dünyanın önde gelen derecelendirme kuruluşlarından ScholarGPS, “En Yüksek Sıralı Bilim İnsanları” (Highly Ranked Scholars) derecelendirmesi ile 30 milyon araştırmacı arasından, akademik ve bilimsel performanslarına göre on binde beşlik (0.05%) dilime giren çok yüksek sıralı ve etkili bilim insanlarını sıralamaktadır.

Yaşam boyu başarı kategorisinde Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Erdal DİNÇ, Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Nevin ERK, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Merih BERBEROĞLU ve Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. İlker DURAK “2024 Yılı En Yüksek Sıralı Bilim İnsanları” sıralamasında yer aldılar.

Son 5 yıldaki başarıları ile Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Sibel A. ÖZKAN, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Zehra AYCAN, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Gül Ayşe ERDEN, Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Erdal DİNÇ, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Cansu Ekin GÜMÜŞ BONACINA ve Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Kaan ORHAN “2024 Yılı En Yüksek Sıralı Bilim İnsanları” sıralamasında yer aldılar.

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.