Araştırma Dekanımız Prof. Dr. Kaan ORHAN, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe BAYRAKÇEKEN YURTCAN ile 15 Ocak 2024 tarihinde bir araya geldi.

Yapılan görüşmede ikili iş birlikleri ve ortak çalışma yapılabilecek alanlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Araştırma Dekanımız Prof. Dr. Kaan ORHAN geçmiş ve gelecek dönem çalışma odaklarımızla ilgili bilgilendirme yaptı. Prof. Dr. Ayşe BAYRAKÇEKEN YURTCAN akademik, sosyal ve kültürel faaliyetleri birlikte gerçekleştirmek için bu tarz ziyaretlerin önemli olduğunu dile getirdi. Akademik ve teknik veri paylaşımları ile bilimsel faaliyetlerin yürütülmesi ve benzeri konularda ikili iş birliğine yönelik proje ve çalışmalar yürütülmesi temennisi ile görüşme son buldu.

Misafirperverliği dolayısıyla Atatürk Üniversitesi’ne teşekkür ederiz.