Ankara Üniversitesi’nin değerli araştırmacıları;

6 Haziran 2023 tarihinde Ankara Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı yetkililerinin de katılımı ile Diş Hekimliği Fakültemiz Konferans Salonunda “Etkileşimli Kahve Günü – İnterdisipliner Çalışmalar Tek Çatı Altında” etkinliği düzenlenecektir.

Etkinlik tüm Ankara Üniversitesi araştırmacılarına açıktır. Etkinlik kapsamında dileyen araştırmacılarımız 5 dakikalık kısa sunumlar ile yürüttükleri ya da yürütmeyi planladıkları çalışmaları sunma ve farklı disiplinlerden ortak bulma beyanlarını aktarma imkanına sahip olacaklardır.

Araştırmacılarımızın sunumları etkinlik sponsoru ve aynı zamanda araştırma ortağımız sağlık alanında çalışmalar gerçekleştiren Corena Dış Tic. A.Ş. İş Geliştirme ve Klinik Veri Değerlendirme Müdürü tarafından değerlendirilecek olup araştırmada işbirliğine yönelik süreçler kurgulanacaktır.

Etkinlik kapsamında çalışmalarına ortak bulmak / çalışmasını tanıtmak isteyen araştırmacılarımızın en geç 1 Haziran 2023 tarihine kadar hazırladıkları sunumları ardek@ankara.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Etkinliğe kayıt için aşağıdaki formun doldurulması gerekmektedir:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfeBYA2oquwbjmGuWAFrxrXslk9yDlFWKILBGu6RiTiFvgdkw/viewform

 

Etkinlikte görüşmek dileğiyle,

Ankara Üniversitesi Araştırma Dekanlığı

Ankara Üniversitesi Araştırma Projeleri Destek Ofisi Koordinatörlüğü