Araştırma Dekanlığımız bünyesinde, 25.07.2025 tarihinde, Diş Hekimliği Fakültesinin ev sahipliğinde “Etkileşimli Kahve Günü İnterdisipliner Çalışmalar Tek Çatı Altında-6” etkinliği “Ufuk Avrupa Kanser Misyonu, COST Aksiyonları, Destek ve Ödül Programları” teması ile düzenlendi.

TÜBİTAK Avrupa Birliği Çerçeve Programlar Müdürü Çağrı YILDIRIM, Ufuk Avrupa Sağlık alanı Doç. Dr. Selcan TÜRKER, Seyahat Desteği ve Ağlara Üyelik Desteği Sorumlusu Damla OR CEYHAN ile İkili ve Çoklu İlişkiler Müdürlüğünden Uluslararası İş Birliği Kıdemli Uzamanı Murat YILDIRIM’ın sunumları ile başlayan etkinlik, Ufuk Avrupa Programı genel tanıtımı, Ufuk Avrupa Kanser Misyonuna Yakından Bakış, Destek ve Ödül Programları ile COST Aksiyonları hakkında bilgi paylaşıldı.

Etkinlik Kanser Enstitüsü araştırmacılarından Dr. Öğr. Üyesi Aşan BACAK ile Hemşirelik Fakültesi araştırmacılarından Arş. Gör. İlayda EROĞLU’nun proje sunumları ile tamamlandı.

Sunumları ile katılım gösteren misafirlerimize ve Ankara Üniversiteli araştırmacılarımıza teşekkür ederiz.