Dekanlığımızın araştırma destek çalışmaları kapsamında MAXQDA Analytical Pro yazılımı araştırmacılarımızın ve öğrencilerimizin hizmetine açıldı.

Yazılımın kullanılmasına yönelik olarak 23 Ekim 2024 tarihinde, 13.00-16.00 saatleri arasında, akademik personelimize ve öğrencilerimize yönelik “Ankara Üniversitesi-Online MAXQDA ile Yapay Zekâ Destekli Nitel Veri Analizi Eğitimi” çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir.

İSTAR Araştırma & Eğitim Danışmanlık Nitel Araştırma Yöntemleri Ekip Lideri Uzman Fırat YILMAZ tarafından verilen eğitime özellikle Sosyal Bilimler alanından 162 araştırmacımız katılım gösterdi. Uygulama eğitiminin ardından araştırmacılarımızın soruları yanıtlanarak eğitim sonlandırıldı.

Eğitimcilerimize ve katılım sağlayan araştırmacılarımıza teşekkür ederiz.