Üniversitemizin dış danışmanları ile 21.10.2024 tarihinde Dış Danışman Kurul Toplantısı çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Rektör Yardımcımız ve Araştırma Dekanımız Prof. Dr. Kaan Orhan, üniversitemizin ve araştırma merkezlerimizin faaliyetlerini tanıtan bir sunum gerçekleştirdi.

Araştırma Projeleri Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Özge Nur Toprak, Araştırma Dekanlığı faaliyetlerine dair bir sunum yaptıktan sonra toplantı, dış danışmanların katılımıyla devam etti. Farklı ülkelerden ve çeşitli disiplinlerden 58 Uluslararası Bilimsel Danışma Kurulu üyesinin ve üniversite yöneticilerimizin bir araya geldiği buluşmada, uluslararası işbirlikleri, endüstri ile işbirlikleri, öğrenci değişim fırsatları ve ortak projeler gibi disiplinler arası konular gündeme alındı. Gelecek dönem için uygulanabilir çalışmalar önerildi.

Danışmanların işbirliği ile ilgili memnuniyet ve temennilerini paylaşmalarının ardından program sona erdi.