Araştırma Dekanlığı bünyesinde “Araştırma Üniversiteleri, Araştırma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı” na hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

Yükseköğretim Kurulu tarafından 16-17 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan “Araştırma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programına” hazırlık toplantısı 12 Eylül 2024 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.
Toplantıya Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR katılım gösterdi. Rektör Yardımcımız ve Araştırma Dekanımız Prof. Dr. Kaan ORHAN’ın Üniversitemizin Araştırma Üniversitesi göstergelerinde son durumu hakkında bilgilendirme yaptığı sunumunun ardından Kalite Odaklı Süreç Yönetimi ve Liderlik, Üniversitede Dijital Dönüşüm ve Veriye Dayalı Yönetim, Üniversitenin Ulusal ve Uluslararası Görünümü ile Girişimci ve Yenilikçi Üniversite başlıklarında görüş alış verişinde bulunuldu.
Toplantı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR’ın değerlendirmeleri ile son buldu.

Katılım gösteren tüm Ankara Üniversitesi mensuplarına teşekkür ederiz.