Araştırma Dekanımız Prof.Dr. Kaan ORHAN ve AB ve Erasmus Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Cafer YILDIRIM Times Higher Education organizasyonu ile Endonezya Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı “Dijital Üniversiteler Asya 2024” etkinliğine Ankara Üniversitesini temsilen katılım gösterdi.

Yeni proje işbirliklerine, dijital kampüs inovasyonlarına ve yeni hedeflere yönelik görüşmelerin gerçekleştiği etkinlikte dijital metotlar, dijital temelli projeler ve Avrupa Birliği temelli yeni proje ortaklıklarıyla bir araya gelindi.

Ulusal Ajans tarafından fonlanmakta olan Erasmus+ Ka171 ortaklıkları için B2B toplantılarının düzenlendiği etkinlikte 2025 THE toplantısının ev sahipliğini üniversitemizin alması konusunda görüş birliği sağlandı.