Ankara Üniversitesi Teknoloji ve Transfer Ofisi Koordinasyonunda 07.06.2024 tarihinde Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi 50. Yıl Salonunda “Başt’Ankara Eğitim Programı” düzenlendi.

Eğitim Programına üniversitemizde görevlerine son 2 yıl içinde başlamış olan 231 akademisyenimiz katılım gösterdi. Akademisyenlerimize araştırma faaliyetlerinin en doğru yönde ilerlemesine yönelik olarak Ankara Üniversitesinin araştırma alt yapısı hakkında bilgi verildi.

Etkinlik kapsamında TTO Koordinatörü Prof. Dr. Aytuğ OKUMUŞ “Teknoloji Transfer Süreçleri”, Araştırma Dekanı Prof. Dr. Kaan ORHAN “Araştırma Dekanlığı 5 N 1 K”, BAP Koordinatörü Prof. Dr. Necmettin ÜNAL “Proje Süreçleri” ve Avrupa Birliği Eğitim Projeleri Koordinatörü Cafer YILDIRIM “AB Proje Fırsatları” sunumlarını gerçekleştirerek birimlerini tanıttı.