Araştırma Dekanlığımız bünyesinde Araştırma Üniversitesi Değerlendirme ve İzleme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Dekanlığımız bünyesinde 30.10.2023 tarihinde Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonunda “Araştırma Üniversitesi Değerlendirme ve İzleme Toplantısı” yapıldı. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Serdar ÖZTÜRK, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Orhan ÇELİK, Araştırma Dekanımız Prof. Dr. Kaan ORHAN, Fakülte Dekan ve Dekan Yardımcılarımız, Enstitü ve Yüksekokul Müdürlerimiz ve biriminde araştırmadan sorumlu akademisyenlerimiz katılım gösterdi.
Açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR, Cumhuriyetin 100. Yılında araştırmanın önemi konusuna değindi. Katılımcıların sunumları ile devam eden toplantıda Araştırma Dekanlığı bünyesinde yapılan faaliyet ve analizler, stratejik hedefler ve planlanan hedefler üzerine sunumlar yapıldı. Araştırma Dekanımız Prof. Dr. Kaan ORHAN’ ın konuşmasının ardından katılımcıların konuyla ilgili görüşlerini belirtmesinin ardından toplantı sona erdi.

Toplantı sunularına ulaşmak için http://ardek.ankara.edu.tr/arastirma-dekanligi-analiz-sunum-dosyalari/